14 Nisan 2008 Pazartesi

2008 pullu havlu kenarı danteli




Havlu kenar danteli, havlu danteli, dantel, kenar dantelleri Pullu elişi örnekleri havlu kenarları dantelleri. Pullu danteller. Pulla örülmüş çok şık yeni moda havlu kenarı örneği.Bunun tepsi örtüsü versiyonunu gene sitemiz cehizler.blogspot.com da bulabilirsiniz.
Havlu dantelinin yapılışı:Yuvarlak pul,60 numara dantel filoş ipi,22 numara tığ ile yapılır.Örme şekli önce alt bandı yapılır pulun yarısı örülür ikinci pula geçilir aynı şekilde dörder tanesi yapılıp havlunun boyuna göre örülür daha sonra kalan dördü yapılarak devam edilir.Üst modeli pulun dört tanasini örüp ikinci pula aynı işlemi yapıp dönerek aşağıya inilir üç kare atlanarak dördüncü kareyebatılır(sık iğne yaparak atlanıyor) ikinci sıraya geçilir burada hem ekleme yapılır hemde örme işlemi devam eder.Bu şekilde arttırma devam eder.5 pul olduktan sonra eksiltme yapılır.





Farklı renkte pulla örülen havlu kenarı danteli yaldızlı pul


pullu örnekler,pullu dantel örnekleri,pullu kenar danteli,pul ile örülmüş dantel,pul ile örülen havlu kenarı, pullu dantel çeşitleri, pullu oyalar, pula ile kenara yapılan dantel

Hiç yorum yok:

Bu yazıya Not Ver !

Template Design | Elque 2007